Waarom kiezen voor VR-House?

Professioneel

Full service

Ervaren

Flexibel

Betaalbaar

Bij VR-House kan je terecht voor professionele Virtual Reality assistentie op beurzen, congressen, open dagen, festivals, feesten en nog veel meer. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om VR-House in te schakelen voor het organiseren van een VR demo, waarbij je de mensen Virtual Reality op een professionele manier kunt laten ervaren. Hiervoor gebruiken we professionele Virtual Reality brillen, de nieuwste applicaties en ervaren mensen! Ook hebben we zelf software ontwikkeld voor een professionele Virtual Reality ervaring. We staan open voor ideeën en komen graag helpen tijdens ieder evenement.

“Professionele VR brillen, unieke content en enthousiaste medewerkers. Zet VR-House in!”
Aurobindo VR
Luchtverkeersleiding VR
Segro VR
VR assistentie met HTC Vive

Waarom assistentie inschakelen?

Professionele assistentie

VR-House bestaat uit een gedreven team van experts op het gebied van Virtual Reality. Onze mensen kunnen bezoekers van de VR ervaring alles vertellen over Virtual Reality en zijn getraind voor het begeleiden van VR events.

Professionele VR brillen

De VR brillen die we mee kunnen nemen zijn de Samsung Gear VR, Oculus Rift en de HTC Vive. Met deze brillen is het mogelijk om Virtual Reality op een professionele manier te ervaren en interactie aan te gaan met de content.

Compleet pakket

Als VR-House komt assisteren bij een event brengen we niet alleen de VR sets mee, maar zorgen we ook voor de aanwezigheid van overige materialen, zoals stekkerdozen, schoonmaakdoekjes en verlengsnoeren!

Compact

Maak gebruik van mobiele VR brillen, deze zijn draadloos en nemen hierdoor weinig ruimte in beslag. Dit is ideaal voor evenementen en beursstands waar de ruimte voor een Virtual Reality opstelling beperkt is.

Ervaring

Bij VR-House hebben we ervaring met de verschillende typen content dat kan worden getoond door een VR bril tijdens events. Wij zorgen ervoor dat de content goed aan zal sluiten bij de doelgroep! Eigen content aanleveren kan uiteraard ook.

Assistentie op maat

Zowel bij kleine als grote events staat VR-House klaar om te komen assisteren. Afhankelijk van het aantal VR brillen dat zal worden ingezet komen we met een passend aanbod. Wij zijn flexibel, en niets is ons te gek!

Ontmoet onze VR-Experts

Voor elke gelegenheid

Beurzen

Congressen

Open dagen

Festivals

Feesten

Workshops

Wat wij doen

 • Interesseren

  Uitnodigen van mensen voor het uitproberen van de VR experience, voor zover nodig

 • Voorbereiden

  Instructies geven voor o.a. het bedienen van het touchpad/controllers en instellen van de lenzen

 • Informeren

  Toelichting geven over de content die klaar staat

 • Ondersteunen

  Helpen met het op en afzetten van de VR bril en de koptelefoon

 • Assisteren

  Helpen met het op en afzetten van de VR bril en de koptelefoon

 • Reinigen

  Het schoon houden van de brillen voor het behoud van een optimale ervaring

Prijzen

Mobiele VR bril

Oculus Go huren
 • Oculus Go of Samsung Gear VR
 • Perfect voor 360° video
 • Philips koptelefoons
VR-bril huren

VR-bril met Laptop


 • HTC Vive of Oculus Rift
 • Met high-end VR Laptop
 • Alle benodigde accessoires
VR-bril huren

*Exclusief BTW

Dit nemen we mee

VR brillen met toebehoren

Philips koptelefoons

Toffe content

Stekkerdozen en verlengsnoeren

Reinigingsspullen

360° video’s bekijken was nog nooit zo makkelijk

Door onze ervaringen op evenementen merkte we dat het starten van 360° video’s op virtual reality brillen niet altijd soepel ging. Vooral wanneer mensen nog geen ervaring hadden met virtual reality brillen moesten we vaak de controle overnemen om de video te starten en dan snel de vr-bril weer terug geven. Om dit op te lossen hebben we zelf een applicatie gemaakt die video’s automatisch start wanneer iemand de bril opzet. Wanneer je de bril doorgeeft aan iemand anders start de video automatisch weer vanaf het begin. Hierdoor is het voor iedereen makkelijk om een 360° video te bekijken.

Meer informatie
EZ360 logo

Liever zelf begeleiden? Onze VR-brillen zijn ook te huur zonder assistentie

VR-House inschakelen zonder gedoe

VR-House inzetten tijdens een event is heel simpel. Nadat je contact hebt ogenomen bespreken we samen hoe we het beste Virtual Reality kunnen inzetten op jouw evenement. Daarna kijken we welke content en hardware we daarvoor gaan gebruiken. Maak je graag eerst even kennis? Geen probleem, we komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken en iedereen is welkom op ons kantoor in Utrecht! Wanneer alle details besproken zijn sturen we je een vrijblijvende offerte. Voorafgaand aan het event zorgen onze VR-experts dat alles wordt opgezet en tijdens het evenement assisteren we iedereen die VR wil ervaren. Zo zorgen we voor een goed verloop van de VR experience en natuurlijk een onvergetelijke ervaring! Wacht niet langer en zet VR-House in!

Aanvraag beschikbaarheid

Doorgeven wensen

Vrijblijvende offerte

Onvergetelijk event

Achteraf betalen

Onze klanten

Neem vrijblijvend contact op

  [recaptcha]

  *

  Liever even bellen?
  +31 30 227 07 94

  Of toch een mailtje sturen?
  info@vr-house.nl