Wat is een virtuele tour?

Een virtuele tour is een set van 360 graden foto’s waarbij kijkers de mogelijkheid hebben om rond te kijken en te bewegen in de omgeving alsof ze er daadwerkelijk zijn. De virtuele tours van VR-House zijn interactief, waardoor de kijkers zelf kunnen bepalen in welke richting zij bewegen. Daarnaast bieden onze virtuele tours unieke mogelijkheden, zoals het toevoegen van informatie hotspots, foto-albums, video’s, plattegronden, meesleepende audio en nog veel meer. De virtuele tours gemaakt door VR-House zijn te bekijken in een internetbrowser vanaf elke computer, tablet of smartphone met Android en iOS. Daarnaast is het zeer gemakkelijk om de virtuele tour te implementeren op een website. Wacht niet langer en laat ons een verbazingwekkende interactieve virtuele tour maken!

Klik en sleep rond om de virtuele tour goed te bekijken! 

Hoge kwaliteit foto’s

Onze 360 graden camera’s maken beelden van hoge kwaliteit. We fotograferen met 32 lenzen tegelijk in 108 Megapixel!

Informatie Hotspots

Laat teksten, afbeeldingen, video hotspots en zelfs een plattegrond toevoegen aan de virtuele tour en informeer de kijker over wat hij ziet!

Audio

Informeer de kijker tijdens de rondleiding door middel van een professionele voice-over of voeg bijpassende achtergrondmuziek toe!

Geschikt voor VR

Onze virtuele tours zijn ook geschikt voor Virtual Reality, hierdoor wordt de tour nog realistischer!

Onze virtuele tours zijn geschikt voor

Smartphones of tablets

Beleef de virtuele tour vanaf een smartphone of tablet en draai rond in 360 graden!

Computers en laptops

Bekijk de virtuele tour gemakkelijk via je favoriete browser op het internet. Kijk rond door te slepen met de muis. Ook kan je de tour offline laten zien.

VR brillen

Onze virtuele tours zijn automatisch geschikt voor virtual reality. Beleef de virtuele tour maximaal door deze te bekijken door een virtual reality bril.

Websites

Onze virtuele tours zijn gemakkelijk op websites te plaatsen. Laat websitebezoekers jouw virtuele tour beleven.

Vraag nu een offerte voor een virtuele tour op maat!

Neem nu contact op

Creëer een totaalbeleving

Laat extra elementen toevoegen aan de Virtuele Tour en maak er een totaalbeleving van!

Popup informatie hotspots

Laat een info-venster opduiken zodra er op de hotspot geklikt wordt. Het info-venster kan teksten, afbeeldingen, video’s of audio fragmenten bevatten. Dit is een ideale manier om extra informatie over een bepaald punt binnen de 360 graden foto te geven.

Website hotspot

Stuur de kijker naar een webpagina nadat op de website hotspot wordt geklikt! Zo kun je elementen uit de virtuele tour laten koppelen aan elementen op jullie website.

Plattegronden

Laat een plattegrond toevoegen aan de virtuele tour en behoud het overzicht voor de kijker van de virtuele tour. Daarnaast is het mogelijk om met behulp van de plattegrond te navigeren door de tour.

Branding

Laat logo’s, links, afbeeldingen en andere elementen toevoegen zodat de virtuele tour past bij jullie huisstijl. We maken de virtuele tour helemaal naar jouw wensen.

Foto albums

Laat een aantal mooie foto’s uitlichten om een extra impressie te geven van bepaalde punten uit de virtuele tour door het integreren van foto albums.

Professionele voice-over

Stuur de kijker gedurende de virtuele tour door het laten toevoegen van een professionele voice-over.

Google Street View

Integratie van de 360° foto’s in Google Maps en Street View. Erg makkelijk voor potentiële bezoekers en super toegankelijk!

Video als laadscherm van de virtuele tour

In plaats van een een stilstaand beeld is het mogelijk om een full screen video te laten afspelen terwijl de virtuele tour aan het laden is. Start de tour zodra het laden is voltooid.

Toepassingen virtuele tours

Virtuele tours zijn perfect voor het laten zien van onder andere:

 • Vastgoed

 • Hotels, Restaurants en Cafés

 • Steden / bezienswaardigheden

 • Feestlocaties

 • Winkels en showrooms

 • Productie locaties

 • Vakantie en attractieparken

 • Musea

Innovatief, VR ready & professioneel.

Neem nu contact op

Een virtuele tour laten maken? Zo gaan we te werk:

 • Concept ontwikkeling

  We denken graag mee om een virtuele tour te realiseren waarbij de kijker zo goed mogelijk wordt meegenomen naar de virtuele locatie. In samenwerking met jullie ontwikkelen we een plan voor het maken van de virtuele tour.

 • Offerte

  Aan de hand van jullie verwachtingen en de grootte van de virtuele tour stellen we een offerte op waarvoor wij de virtuele tour gaan maken.

 • Opnames

  VR-House komt langs op locatie voor het maken van de 360 graden foto’s.

 • Ontwikkeling van de virtuele tour

  VR-House koppelt alle 360 graden foto’s aan elkaar en ontwikkeld de virtuele tour. Tussendoor sturen we updates zodat jullie ons van feedback kunnen voorzien.

 • Oplevering

  Als de virtuele tour helemaal compleet is, sturen wij deze naar jullie op. Wij leveren standaard alle bestanden aan jullie aan zodat jullie deze online en offline kunnen gebruiken. Het plaatsen van de virtuele tour op een website kan gemakkelijk via een iFrame (klein stukje html code). Uiteraard bieden wij ook de mogelijkheid om bij ons de virtuele tour te laten hosten.

 • Lancering

  Indien gewenst verzorgt VR-House een professionele Virtual Reality beleving met behulp van onze experts en professionele VR brillen! Op deze manier kan de virtuele tour aan een grote groep mensen op professionele wijze worden getoond! Daarnaast is het ook mogelijk om VR brillen geleverd te krijgen bij de virtuele tour. We kunnen de VR brillen volledig bedrukken in jullie huisstijl.

 • Support

  Na oplevering van de virtuele tour kunnen we support bieden en passen we indien gewenst de tour aan.

Hoeveel kost de ontwikkeling van een virtuele tour?

De kosten voor een virtuele tour laten maken zijn opgebouwd uit verschillende elementen, hieronder zijn 3 prijsindicaties voor verschillende tours gegeven. Neem gerust contact op zodat we een offerte op maat voor je kunnen maken.

Uitgebreid

€ 1900*

Indicatie
 • 30 zeer hoge kwaliteit 360° foto’s
 • Inclusief tekst, foto en video hotspots
 • In eigen huisstijl
 • Extra taal toegevoegd
Vraag offerte aan

* Prijzen zijn exclusief BTW en reiskosten

Onze klanten

Vraag nu een Virtuele Tour aan

  [recaptcha]

  *

  Liever even bellen?
  +31 30 227 07 94

  Of toch mailen
  info@vr-house.nl