Virtual Reality Teambuilding

Wil je Virtual Reality samen ervaren en je communicatie verbeteren? Samen Virtual Reality ervaren kan op verschillende manieren. Hiervoor gebruiken we verschillende games en applicatie waarbij één of meerdere personen een Virtual Reality bril dragen. Allemaal hebben ze één ding in gemeen, er moet goed worden samengewerkt. Virtual Reality is een nieuwe en leuke manier om als team bij elkaar te komen!

Onder begeleiding van onze ervaren VR Experts ga je in groepen van 4 tot 8 personen aan de slag met een Virtual Reality set. Onze VR Experts installeren de VR-bril(len) op locatie en zorgen voor begeleiding tijdens het evenement zodat elke groep direct aan de slag kan. We hebben een grote beschikbaarheid aan VR-brillen, voor grote groepen is het dus ook mogelijk om meerdere brillen tegelijk te huren.

Hoe werkt VR Teambuilding?

Er zijn verschillende toepassingen voor Virtual Reality waarmee je in teamverband aan de slag gaat. Het is niet altijd nodig om voor het hele team Virtual Reality brillen te regelen. Er zijn namelijk ook Virtual Reality ervaringen waarbij er maar 1 bril nodig is. Degene met de bril moet dan samenwerken met zijn team dat geen VR-bril op heeft. Goede communicatie is hierbij belangrijk omdat niet iedereen hetzelfde ziet.

Een populaire toepassing van VR teambuilding is de game “keep talking and nobody explodes”. In deze puzzel game krijgt één persoon een VR-bril op en heeft deze de hulp nodig van zijn team om een bom te ontmantelen. De bom, die in Virtual Reality te zien is, heeft verschillende puzzels die opgelost moeten worden. Het team zonder VR-bril heeft een handleiding om de bom te ontmantelen, alleen kunnen zij de bom niet zien. Alleen door goede communicatie kan de bom ontmanteld worden.

Een andere veelgebruikte vorm van samen Virtual Reality ervaren is het spel pictionary. Waarbij iemand in Virtual Reality iets moet tekenen en het team meekijkt op een scherm en probeert te raden wat er getekend wordt.

VR Pictionary, tekenen in Virtual Reality

Dit nemen we mee

Om de beste teambuilding Virtual Reality ervaring te bieden zijn er een aantal dingen nodig. Om te beginnen natuurlijk één of meerdere Virtual Reality brillen. Daarnaast leveren we natuurlijk ook een High-end Virtual Reality PC en een VR-expert die er voor zorgt dat alles werkt. Tenslotte hebben we alle content al voor je klaar staan en leveren we alles netjes af op locatie.

Professionele assistentie door onze VR-Experts

De beste VR brillen en accessoires

Multiplayer applicaties en games

Kosten voor VR-Teambuilding

Assistentie

Bij de prijs inbegrepen
 • We zetten alles voor je op
 • Assisteren tijdens het evenement
 • Duidelijke uitleg
Neem nu contact op
*Exclusief BTW

Veel gestelde vragen

Reserveer een VR teambuilding set

  [recaptcha]

  *

  Je kunt ons ook even bellen
  +31 30 227 07 94

  Of mailen
  info@vr-house.nl