Waar wij aan werken

Wij werken met veel passie en plezier aan toepassingen die VR toegankelijk maken voor bedrijven. Wie zijn wij? Bekijk de over ons pagina.

EZ360 de automatische 360° video speler

EZ360 Gear VR app

Klanten een 360° video laten zien met een VR bril op een evenement was vaak moeilijker dan gedacht. Daarom hebben wij een eenvoudige video speler gebouwd: EZ360. Een app waarbij je alleen de VR bril hoeft op te zetten en te kijken. Geen gedoe meer met menu’s, de touchpad en het overnemen van de VR bril om de video toch zelf maar te starten voor de klant.

” It has everything it needs. And that is perfect.”
    – My360planet

Meer weten?

RealEstateVRtours

360 graden foto’s en VR zijn ideaal om alvast een kijkje te nemen in een woning, voordat je de moeite neemt om een fysieke bezichtiging in te plannen. Een online (live) virtuele tour bespaart tijd voor zowel de kopers of huurders, als de makelaar.

In samenwerking met VR owl USA hebben wij een platform ontwikkeld voor het eenvoudig creëren en organiseren van virtuele tours voor makelaars.

Bekijk het platform
VR-Reizen logo

EZ360 Cloud

MakelWeb VR

Met behulp van EZ360 Cloud kun je 360 graden videos zeer gemakkelijk verspreiden over verschillende VR headsets via de cloud. Het uploaden en beheren van video’s kan eenvoudig via ons online content management systeem. De VR headsets downloaden vervolgens automatisch (nieuwe) videos wanneer de VR app wordt opgestart. Hierdoor is het handmatig overzetten van video content op VR headsets verleden tijd!

Benieuwd hoe het werkt? Registreer hier gratis een account

Meer weten?

DoodleVR

DoodleVR is een klassiek woord-raad spel waarbij één persoon een 3D tekening maakt in virtual reality en de teamgenoten moeten raden wat er wordt getekend. Perfect als gezelschapsspel of voor teambuilding sessies! Met maar 1 VR-bril speel je toch een spel in VR met meerdere mensen.

VR-House inzetten voor Virtual Reality teambuilding? Lees hier meer informatie.

Meer over DoodleVR
DoodleVR

VR-Visualisatie bij aanbestedingen

VR visualisatie bij aanbestedingen

Voor het winnen van een aanbesteding is visualisatie zeer belangrijk. In samenwerking met House of Tenders zorgen wij ervoor dat je met behulp van Virtual Reality op een unieke manier je tender kunt presenteren.

Laat mensen al van te voren rondkijken of zelfs rond lopen door het project wat nog gerealiseerd moet worden!

Onze klanten

Neem vrijblijvend contact op

  [recaptcha]

  *

  Liever even bellen?
  +31 30 227 07 94

  Of toch een mailtje
  info@vr-house.nl