360° Foto’s laten maken voor Google Maps en Street View

Wil jij jou klanten online alvast een kijkje binnen geven? Met 360 foto’s kan je in Google Street View jouw bedrijf in 360 graden presenteren. Probeer het maar eens en neem een kijkje in ons kantoor in Utrecht.

Door 360° foto’s toe te voegen aan jouw Google bedrijfsprofiel maak je het je klanten nog makkelijker om binnen te stappen. Het verkleint de stap om van online oriënteren daarna jouw bedrijf binnen te stappen.

Als Virtual Reality experts hebben we veel ervaring met 360° fotografie. We maken gebruik van een speciale 360° camera’s die zijn goedgekeurd door Google om foto’s mee te maken voor Street View. Met deze camera’s leggen we de hele ruimte met 1 klik vast!

Google Streetview Trusted badge

Neem een kijkje in het kantoor van VR-House!

Vergroot je online zichtbaarheid

360° Foto’s laten maken voor Google Street View en Google Maps is een super manier om je online zichtbaarheid te vergroten en je concurrentie een stap voor te zijn. Doordat de foto’s door Google op verschillende plekken worden gebruikt vergroot dit in één keer je zichtbaarheid op meerdere online locaties. Je tour is niet alleen zichtbaar in Google Street View, ook in de mobiele Maps app zijn je foto’s te bekijken. Daarnaast is het ook mogelijk dat Google de foto’s in zijn zoekresultaten gebruikt wanneer mensen jouw bedrijf opzoeken!

360 graden foto's verschijnen ook in de zoekresultaten van Google

Google Zoekresultaten pagina’s

Binnenkijken bij bedrijven via Google Maps

Google Maps

Google Street View maakt het mogelijk 360° foto's van jouw bedrijf te bekijken

Google Street View

“Wanneer consumenten naar bedrijven zoeken, gebruiken ze in 44% van de gevallen een kaartproduct.”Onderzoek door Ipsos 2014

Zo gaan we te werk

 • Neem contact op

  Door ons even te bellen of een mail te sturen kunnen we snel een afspraak maken om 360° graden foto’s te maken bij jou op locatie. We bespreken dan meteen hoeveel foto’s nodig zijn en wat de kosten zijn.

 • Foto's maken

  Op de afgesproken dag komen we langs om de 360° foto’s te maken op locatie. Wij maken foto’s met professionele 360° camera’s die door Google zijn goedgekeurd.

 • Foto's bewerken

  Om een goede kwaliteit te garanderen doen we nog een kleine bewerking in Photoshop en vervagen we eventueel gezichten en nummerplaten.

 • Publiceren

  Het koppelen en publiceren de 360° foto’s doen we voor je via Google Street View. Hierdoor zijn de foto’s te bekijken via Google Maps, Google Street View en in de zoekresultaten van Google.

Wat kost het laten maken van 360° foto’s?

De kosten voor het maken van 360° foto’s zijn afhankelijk van de locatie en hoeveel foto’s er gemaakt moeten worden. Als vuistregel houden we aan om iedere 2 meter een foto te maken, hierdoor krijg je echt het gevoel in de tour dat je er door heen loopt. Op locaties tot 10 foto’s rekenen we een standaardtarief van €150 exclusief reiskosten. Voor locaties in Utrecht of Rotterdam worden geen reiskosten in rekening gebracht.

Wil je weten wat 360 graden foto’s voor op Google kosten voor jouw locatie? Neem dan nu vrijblijvend contact op.

Al vanaf €150!

Geen reiskosten in Utrecht en Rotterdam

VR-House streetview tour op mobiel

Ook te gebruiken op…

Social Media

360° foto’s kunnen op steeds meer social media kanalen gedeeld worden. Je krijgt van ons ook de losse foto’s zodat je deze op je social media kan plaatsen.

Website

De virtuele tour is eenvoudig te integreren in jouw website. Mocht het niet lukken dan helpen we je graag!

Google +

In je bedrijfsprofiel en op het sociale netwerk van Google.

Virtual Reality

Je tour op Google Street View is ook te bekijken via een virtual reality bril.

Bekijk de voorbeelden

We hebben verschillende 360° camera’s waar we gebruik van maken tijdens het maken van virtuele tours. Om je het verschil te laten zien hebben we hier onder dezelfde tour gemaakt met twee verschillende camera’s. Om goed te vergelijken raden we aan om beide tours in ‘volledig scherm modus’ te bekijken (knop rechtsboven).

Standaard

Voor deze tour hebben we een 360° camera gebruikt met twee lenzen die foto’s vastleggen in 4k resolutie. Dit is een goede kwaliteit voor mobiel gebruik.

Premium

Deze virtuele tour is gemaakt met een state of the art 360° camera met 36 lenzen. Bekijk bovenstaande tours maar eens in volledig scherm en je ziet direct een kwaliteitsverschil.

Gepersonaliseerde Virtuele Tour

Ben je geïnteresseerd in een professionele virtuele tour? Bij VR-House maken we zelf ook virtuele tours die meer opties hebben dan de Google Street View 360° foto’s. Zo kun je in je tour tekst, afbeeldingen en video’s laten zien. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden voor een voice-over, een plattegrond of een menu.

Neem contact op

  [recaptcha]

  *

  Je kunt ons ook even bellen
  +31 30 227 07 94

  Of mailen
  info@vr-house.nl