Offerte / sample?

We snappen dat je graag eerst ziet wat je gaat bestellen en wat de kosten ervan zijn. Vraag nu vrijblijvend en kosteloos een offerte en/of sample aan van onze custom Google Cardboard!

Google cardboard bedrukken

Wij hebben een eigen ontwerp van de Google Cardboard. Voor het bedrukken van Google Cardboards gebruiken wij twee productiefaciliteiten, één in Nederland en één in China. De kwaliteit is gelijk maar productie in China is vaak goedkoper en duurt iets langer. Onze productiefaciliteit in Nederland heeft een levertijd van 11 werkdagen en gebruikt FSC gecertificeerd karton voor het bedrukken. Productie in China kost 26 werkdagen. De stukprijs van cardboards is afhankelijk van de gewenste hoeveelheid en de productie plaats. Vraag een offerte aan voor gedetailleerde prijzen en levertijden. De stukprijs neemt enorm af naarmate er in grotere hoeveelheden wordt besteld.

Ben je ook geïnteresseerd in een bedrukte giftbox als verpakking voor de cardboard, laat het ons weten. Tegen een scherp tarief doe je jouw cardboard in jouw eigen huisstijl aan anderen kado! Een hoofdband bij iedere cardboard zodat je hem niet vast hoeft te houden? Dat kan uiteraard ook!

FSC Google cardboard

Bekijk ons eigen design van de Google Cardboard

google cardboard bedrukken

Je betaalt alleen voor de cardboards

Binnen Nederland verzenden wij gratis

Maak je eigen design of laat ons het doen

Wij sturen de design templates naar jullie op, of zetten onze designer aan het werk!

Uitstekende service


Wij doen er alles aan, om een zo goed mogelijk product af te leveren

Scherpe prijzenVanwege ons unieke design en eigen productie faciliteit in China

Hoge kwaliteit volledige bedrukking

Wij kunnen de volledige cardboard bedrukken in full colour!

Snelle leveringMet onze productie faciliteit in Nederland, kunnen wij een levertijd van 10 werkdagen garanderen

Uitvouwbaar in 5 seconden

Ons eigen ontwerp van de Google Cardboard maakt het voor iedereen eenvoudig om Virtual Reality te ervaren. Geen bouwpakket maar een makkelijk uit te vouwen ontwerp. Plat zodat de kartonnen VR-bril makkelijk te versturen is, en zo ontworpen dat hij in 3 stappen gebruiksklaar is.

google cardboard vouwen

Unboxing video

Zo ontvang je onze Google Cardboard, uiteraard met eigen opdruk. Het doosje (giftbox) is er los bij te bestellen en ook volledig te bedrukken!

Geschikt voor telefoons tot 6 inch zoals:

Geschikt voor alle merken!

Bij een cardboard vr-bril maakt het niet uit welk merk je telefoon is. Of je nu een iPhone, Android of Windows telefoon hebt. Ze passen allemaal.

Uitvouwbare beschermrand

Door de beschermrand om te vouwen, passen grote telefoons in onze cardboards!

Makkelijk inzetbaar

Omdat bijna iedereen tegenwoordig een smartphone bezit is een cardboard VR-bril een effectieve manier om Virtual Reality in te zetten.

In onze cardboards zit een opening aan de onderkant, zodat de touchscreen nog aangeraakt kan worden. Daarnaast wordt je telefoon beschermt door extra karton aan de zijkant, zo valt je telefoon niet uit de cardboard. Verder is het mogelijk om een hoofdband bij de cardboard te ontvangen, zodat je beide armen vrij hebt! Bestel nu bedrukte cardboards.

Je betaalt bij ons alleen voor het product, de uitstekende service krijg je er gratis bij!

Zet een cardboard in als:

Onze cardboards zijn gebaseerd op de originele open source bestanden van de Google cardboard, alleen dan verbeterd! Zo hebben we grotere lenzen in de VR brillen, is de kwaliteit van het karton beter en is de cardboard volledig opvouwbaar, zodat deze gemakkelijk door de brievenbus past.

Naast onze eigen cardboards, bedrukken wij ook de Google cardboard V2. Dit is de verbeterde versie van de Google cardboard V1, wat een bouwpakket is. De Google cardboard V2 hoeft alleen nog uitgevouwen te worden voor gebruik en heeft een geleidende knop aan de zijkant. Met deze knop kan het touchscreen “aangeraakt” worden zodat er interactie mogelijk is met je smartphone. De Google cardboard V2 wordt geleverd in een ‘sleeve’, een kartonnen omhulsel dat volledig te bedrukken is. Laat het ons weten als je hier in geïnteresseerd bent!

Vraag direct een offerte aan:  [recaptcha]

  Bekijk de mogelijkheden

  • Het verschil tussen enkelzijdig en dubbelzijdig bedrukken van een VR cardboard
  • Het verschil tussen enkelzijdig en dubbelzijdig bedrukken van een VR cardboard
  • Bekleding bij neus en voorhoofd van cardboard
  • Giftbox voor cardboards
  • Hoofdband

  Onze aanpak

  • Offerte

   Eerst stellen wij een offerte op aan de hand van jouw wensen

  • Ontwerp

   Daarna kunnen jullie aan de slag met onze ontwerpbestanden, of maakt onze designer een ontwerp voor jullie

  • Bestellen

   Zodra het ontwerp helemaal rond is starten wij de productie.

  • Levering

   Na bestelling, kun je de cardboards al binnen 10 werdagen verwachten, gratis verzending binnen NL!

  • Google Cardboard bedrukken
  • Bedrukte Google Cardboards

  Ontwerp

  Na de offerte komt het leukste gedeelte, het ontwerp! Zowel onze eigen cardboards, de giftboxen als de Google cardboard V2 kunnen wij volledig in full colour bedrukken. De offerteprijs is voor het enkelzijdig full colour bedrukken van de cardboards. Tegen een klein extra bedrag, kunnen we de VR brillen ook dubbelzijdig bedrukken! Het ontwerp kan dus zo gek worden als je zelf wilt. Houdt je het liever simpel met alleen een logo en slogan, of wil je de volledige cardboard bedrukken met de gekste details, bij ons kan het! Indien gewenst, kunnen we de cardboards en giftbox ook mat, of met glans laminaat afwerken. Voor het ontwerpen zijn er 2 mogelijkheden: wij kunnen voor jou het ontwerp kosteloos maken, of je kunt zelf aan de slag met onze design templates!

  Google Cardboard bedrukken met logo

  Google cardboard met logo

  Giftbox bedrukken

  • giftbox Google Cardboard
  • Google Cardboard met giftbox

  Google cardboard volledig bedrukken

  Belsimpel cardboard bedrukt

  Ontwerp door een professionele designer

  Heb je zelf geen tijd om een indrukwekkend ontwerp te maken of is Adobe Illustrator niet aan jou besteed? Dan kunnen wij een ontwerp laten maken door onze professionele designer. Deze gaat vrijblijvend en kosteloos aan de slag met jouw wensen! Geef aan wat je wilt qua ontwerp en het wordt voor je gemaakt. Je krijgt dan binnen 1-2 werkdagen een 3D render van het ontwerp opgestuurd, die uiteraard nog aangepast kunnen worden indien gewenst. Zodra je tevreden bent met het ontwerp gaan we verder in het proces.

  Ontwerp de cardboards zelf

  Uiteraard is het ook mogelijk om zelf het ontwerp van de cardboard te maken. Door de Adobe illustrator bestanden juist in te vullen kun je eenvoudig je eigen ontwerp maken. Download hieronder de ontwerp bestanden om alvast aan de slag te gaan! Er zit een uitleg bestand bij evenals voorbeelden van ontwerpen. Lukt het niet, aarzel niet om te bellen of mailen, wij helpen je graag verder. Zodra we de ontwerp bestanden hebben ontvangen, maken wij een 3D render van het ontwerp ter goedkeuring.

  Bestellen & Levering

  Nadat ons- of het door jezelf gemaakte ontwerp goedgekeurd is, maken we een printversie. Hiermee starten wij de productie van de bedrukte VR brillen! Vanwege onze korte Nederlandse productie tijd van 10 werkdagen, hoef je niet lang te wachten. Nadat de productie gedraaid is en de cardboards gereed zijn, verzenden wij binnen Nederland kosteloos de cardboards. De cardboards hoeven alleen nog maar uitgevouwen te worden voor gebruik!

  Wie gingen je voor?

  Neem nu contact op

   [recaptcha]

   *

   Liever even bellen?
   +31 30 227 07 94

   Of een mailtje sturen
   info@vr-house.nl